Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Sibiu Jazz Festival/Noutati /O saptamana pana la Sibiu Jazz Festival

Blog

O saptamana pana la Sibiu Jazz Festival

Începem să numărăm zilele până când Sibiu Jazz Festival își deschide porțile! În perioada 17-20 mai Sibiul va vibra în note de jazz!

Mic sau mare, cunoscător sau doar curios, iubitorul de muzică bună este invitat la festival, unde îl așteaptă o serie de evenimente care cu siguranță îl va face să revină an de an! Sunt incluse în program activități dedicate pentru copii (mai multe informații legate de Jazz for Kids, aici) dar și concerte electrizante pe care publicul le va savura din plin.

Jazz-ul este cunoscut pentru multiculturalitatea venită tocmai din istoria sa, iar aceasta va fi tema în acest an! Un mix cultural, interpretări unice, o paletă de artiști cu o experiență vastă, dar și o experiență senzorială este ceea ce Sibiu Jazz Festival promite să aducă pentru publicul său.

Artiști din 14 țări vor concerta în Piața Mare, iar voia bună nu va lipsi! Street jazz-ul îi are ca reprezentanți pe cei de la Befunkbop, iar centrul istoric al orașului va răsuna în tonuri de jazz, funk și bop pe data de 18 și 19 mai.

NOJAZZ (Franța), NES (Spania, Franța), Machado/Ithursarry Duo (Franța), Balázs Balogh Quintet (Ungaria, Croația – câștigătorii Sibiu Jazz Competition din anul 2016), JazzyBit (România), Pol Belardi’s Force (Luxembourg – câștigătorii Sibiu Jazz Competition din anul 2017) și mulți alții vă așteaptă la Sibiu!

Written By: Gabriel